Konkurs "Upoznaj Evropu"

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.10.2014 - 08:25

Vranje je jedna od 34 lokalne samouprave koja je uključena u likovni konkurs za novogodišnji kalendar EU Progres programa na temu „Upoznaj Evropu“. Na konkursu mogu učestvovati učenici srednjih škola i gimnazija u opštinama jugoistočne i jugozapadne Srbije. Učesnici ovogodišnjeg likovnog konkursa „Upoznaj Evropu“ treba da predstave sopstveno viđenje činjenica o Evropi za koje smatraju da su zanimljive i da ih treba podeliti sa drugima. Dvanaest najboljih radova, koje bude odabrao stručni žiri, biće štampano na kalendaru EU Progresa za 2015. godinu. Mladi autori odabranih radova biće nagrađeni laptop i tablet računarima, kao i fotoaparatima. Laptop i projektor biće dodeljeni školi koja bude proglašena za najbolju na osnovu ukupnog broja i kvaliteta svih podnetih radova, kao i predanosti u organizaciji internog školskog takmičenja. Konkurs je otvoren do 10. novembra 2014. godine, a proglašenje pobednika, dodela nagrada i promocija kalendara biće organizovani krajem decembra u Blacu.

Naslovnica konkursa Naslovnica konkursa

Na konkursu mogu učestvovati učenici srednjih škola i gimnazija u opštinama  jugoistočne i jugozapadne Srbije.

Učesnici ovogodišnjeg likovnog konkursa Upoznaj Evropu“ treba da predstave sopstveno viđenje činjenica o Evropi za koje smatraju da su zanimljive i da ih treba podeliti sa drugima.

Dvanaest najboljih radova, koje bude odabrao stručni žiri, biće štampano na kalendaru EU Progresa za 2015. godinu.

Mladi autori odabranih radova biće nagrađeni laptop i tablet računarima, kao i fotoaparatima.

Laptop i projektor biće dodeljeni školi koja bude proglašena za najbolju na osnovu ukupnog broja i kvaliteta svih podnetih radova, kao i predanosti u organizaciji internog školskog takmičenja.

Konkurs je otvoren do 10. novembra 2014. godine, a proglašenje pobednika, dodela nagrada i promocija kalendara biće organizovani krajem decembra u Blacu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: