Korak bliže HIRURŠKOM BLOKU

Lokalne vesti - Petak 16.10.2015 - 13:22

U Vranju je u petak potpisan protokol o realizaciji obaveza na infrastrukturnom uređenju prostora oko Hirurškog bloka, praktično nove vranjske Bolnice.

Novi bolnica u Vranju FOTO D. Dimić Novi bolnica u Vranju FOTO D. Dimić

Ovaj dokument potpisali su gradonačelnik Vranja Zoran Antić,  predsednik Skupštine Slobodan Stamenković, kao i direktori Direkcije,  Vodovoda, Zavoda za urbanizam i Zdravstvenog centra Vranje.

Po rečima gradonočelnika Antića ovaj dokument je pravno obavezujući za sve potpisnike, a krajnji cilj je da Vranje dobije moderan zdravstveni objekat.

Predsednik Skupštine Slobodan Stamenković je istakao da je lokalna samouprava u realizaciji svih dosadašnjih aktivnosti pokazala maksimalnu ozbiljnost i odgovornost da građanima omogući savremeno lečenje.

O značaju Hirurškog bloka, kao strateškoj i kapitalnoj investiciji,  govorio je i v.d.direktora Zdravstvenog centra Vladimir Stamenković.

Grem Tindal iz Evropskog Progresa istakao je značaj parnerstva u realizaciji projekta izrazivši uverenje da će u 2016.godini biti potpisan ugovor sa izvođačem.

Inače, Direkcija će biti angažovana na uređenju komunalne infrastrukture u delu pristupnog puta, odvodnjavanja atmosferske vode, javne rasvete i ulaza iz Ul.J.J.Lunge.

Vrednost ovih radova koji će biti realizovani naredne i u 2017.godini iznosi oko 30 miliona dinara.

Za uređenje komunalne infrastrukture u delu vodovoda i kanalizacije, za šta će biti zadužen Vodovod, biće utrošeno oko tri miliona.

Zavod za urbanizam radiće na uređenju planske dokumentacije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: