Kosio redom, pa srušio BANDERU!

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.04.2016 - 10:12

U noći između subote i nedelje u Gornjoj čaršiji u Vranju, bahati vozač je vozeći velikom brzinom, oborio telefonsku banderu, saobraćajni znak i betonsku klupu.

Oborena bandera u Gornjoj čaršiji; Foto: Facebook Oborena bandera u Gornjoj čaršiji; Foto: Facebook

Ovu informaciju su OK Radiju potvrdili u Policijskoj upravi Vranje, navodeći da se incident dogodio u nedelju oko tri sata ujutru.

- Vozač Punta, vranjskih registarskih oznaka, je na uglu Trga Slobode i Kajmakčalanske udario u telefonski drveni stub i noseći stub saobraćajnog znaka.

Prema vozaču su preduzete zakonske mere
- kažu u Policijskoj upravi u Vranju.

Na fotografijama koje su osvanule na Fejsbuku vide se posledice bezobzirne vožnje neprilagođenom brzinom u naseljenom mestu.

Sva je sreća da u to doba nije bilo i pešaka, inače bi posledice bile mnogo gore.

Bez obzira na to, prizor koji su zatekli u nedelju, uznemirio je žitelje Gornje Čaršije.

U vranjskoj Direkciji za izgradnju kažu da je, pored saobraćajnog znaka stradala i betonska klupa, koju je ovo preduzeće postavilo na Trgu Slobode.

- Naša ekipa će još u toku dana sanirati štetu i zameniti saobraćajni znak, a po mojoj proceni, šteta bi mogla da iznosi oko 15.000 dinara – kaže Goran Stojanović, jedan od rukovodećih ljudi Direkcije.

 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: