Krenuo HIRURŠKI BLOK

Lokalne vesti - Utorak 07.02.2017 - 08:16

Ministarstvo finansija raspisalo je javni poziv za izvođače radova za novi blok u okviru bolnice u Vranju.

Novi Hirurški blok - ogroman novac za ogromnu dobiti FOTO OK Radio Novi Hirurški blok - ogroman novac za ogromnu dobiti FOTO OK Radio

Prema objavljenim podacima, rok za prijavu je 4. april 2017. godine, ali nema više podataka o ovom tenderu.

Gradski većnik za oblast zdravstva Miroljub Stanković kaže za OK Radio da ni on nema bliže informacije, ali da je ova odluka očekivana.

- Prilikom moje poslednje posete Ministarstvu zdravlja prošle nedelje, dobio sam uveravanje ministra Zlatibora Lončara da bi najverovatnije aprila trebalo da se nastavi sa radovima na Hirurškom bloku.

To bi trebalo da ide zajedno sa najavljenim rekonstrukcijama kliničkih centara u Beogradu, Kragujevcu i Nišu
– navodi Stanković.

Ukupna vrednost  završetka izgradnje novog Hirurškog bloka od 6.000 kvadrata, koja će biti regionalnog karaktera, iznosi blizu 4,6 miliona evra.

Prema ranijim najavama, za konačan završetak radova na Hirurškom bloku, Ministarstvo zdravlja bi trebalo da izdvoji 495.000 evra, a EU PROGRESS je za ove namene obezbedio 2,8 miliona evra.

Neke informacije govore da od novca koje bi trebalo da izdvoji Ministarstvo zdravlja zavisi i dalja pomoć EU PROGRESS-a izgradnji Hirurškog bloka.

OK Radio je informacije o realizaciji obećanih sredstava za nastavak radova zatražio od Ministarstva zdravlja pre dve nedelje, međutim, još uvek nismo dobili odgovor.

Radovi na izgradnji novog Hirurškog bloka počeli su 2005. godine i do sada je za ove aktivnosti utrošeno oko sedam miliona evra.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: