Krijumčario 16 migranata

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.06.2016 - 14:03

Muškarac iz Bujanovca (59) uhapšen je u subotu zbog sumnje da je krijumčario 16 migranata, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Oduzet kombi kojim su krijumčareni migranti; Foto: ilustracija/Policija Oduzet kombi kojim su krijumčareni migranti; Foto: ilustracija/Policija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati muškarcu iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je 4. juna ove godine, na državnom putu, kod sela Srpska Kuća, opština Bujanovac, u kombi vozilu „folksvagen“, bujanovačkih tablica, kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 16 migranata bez dokumenata za identifikaciju.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

Vozilo kojim su prevoženi migranti je privremeno oduzeto.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: