Krio marihuanu u točku

Lokalne vesti - Sreda 13.01.2016 - 14:45

Vranje - Na graničnom prelazu Preševo carinici su u utorak sprečili pokušaj krijumčarenja nešto više od tri kilograma marihuane, koja je bila sakrivena u rezervnom točku automobila.

Nervoza odala vozača; Foto: Uprava carina Nervoza odala vozača; Foto: Uprava carina

Kako navode iz Uprave carina, droga je otkrivena u automobilu „Mercedes E 220“ albanskih registarskih oznaka, koji su carinici izdvojili za detaljan pregled zbog nervoze koju je pokazivao 48-godišnji Albanac, vozač automobila.

Tokom detaljnog pregleda, u rezervnom točku su otkrivena četiri paketa marihuane, ukupne težine od nešto preko tri kilograma.

Albanski državljanin je putovao iz Albanije u Nemačku i prilikom zaustavljanja carinicima je rekao da osim ličnih stvari nema ništa da prijavi.

Po otkrivanju narkotika, izjavio je da je automobil pozajmljivao prijatelju i da ne zna kako je marihuana dospela u rezervni točak njegovog auta.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: