Krpljenje i asfaltiranje pred zimu

Lokalne vesti - Utorak 30.09.2014 - 09:36

Vranje – U centru Vranja u Ulici „Ivana Milutinovića“ urađeni su završni radovi na sanaciji i krpljenju udarnih rupa i oštećenja koja su nastala tokom leta.

Radovi u ulici Ivana Milutinovića Radovi u ulici Ivana Milutinovića

Po rečima Aleksandra Trajkovića, zamenika direktora Direkcije za razvoj i izgradnju Vranja, na čitavoj teritoriji grada u toku su radovi  na sanaciji i asfaltiranju velikog broja ulica.

- To su aktivnosti iz dela komunalnog programa za ovu godinu. Iako svakodnevno radimo na sanaciji velikog broja ulica, nemamo veće obustave ili preusmeravanja saobraćaja u tim delovima grada.  Radovi na sanaciji se završavaju relativno brzo, tako da bi trebalo sve da privedemo kraju do početka zimske sezone – kaže Trajković.

Zimska služba je već počela sa pripremama za predstojeću zimu. Raspisan je tender, tako da bi već početkom novembra trebalo da bude potpisan i ugovor sa preduzećem koje bude ispunilo uslove za održavanje ulica u Vranju u zimskom periodu, odnosno čišćenje leda snega i posipanje soli.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: