Lajkuj za Cardinale!

Lokalne vesti - Nedelja 12.07.2015 - 10:56

Rok bend Cardinal Point iz Vranja učestvovaće na Jelen Demofestu koji će biti održan na tvrđavi Kastel u Banjaluci u RS, od 16.. do 18. jula.

Cardinali na Beer festu u Beoogradu, FOTO FB strana benda Cardinali na Beer festu u Beoogradu, FOTO FB strana benda

Ukupno 34 demo benda će se takmičiti za glavnu nagradu od 5.000 evra, a pored Vranjanaca sa juga Srbije dolaze i Leskovčanii, već afirmisani bend S.K.A.

Izvođače je odabrao petočlani žiri, a tokom prve dve takmičarske večeri nastupiće po 17 sastava.

Najbolji demo bend osvojiće 5.000 evra, što uključuje nagradu profesionalnog snimanja albuma i produkciju video spota, vicešampion će osvojiti binsku opremu u vrednosti 3.000 evra, a trećeplasirani takmičar za binsku opremu dobiće 2.000 evra.

Ali to nije sve - u akciji „Podržite svoj omiljeni bend“ svojim lajkom možete podržati Cardinale, koji tako ulaze u borbu za vredne nagrade.

Cardinali za sada imaju najviše glasova, a svoju podršku možet im dati na linku https://www.facebook.com/mtelbih?v=app_247578258730350&app_data=entry_id%3D95338429%26referer_override%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252F&__mref=message_bubble

Inače, Cardinal Point, ako je  verovati FB strani sa njihovim imenom, nastao je početkom 2011. godine kada nastupa pod imenom GodDamn.

Od karijere oni izdvajaju pobedu u takmičarskom delu "Reload festivala" u Hanu, nastup na "Pin konfereciji" u okviru festivala "Taksirat" u Skoplju,osvojeno prvo mesto po novinarskom, a drugo mesto po stručnom žiriju na "Belgrade Demo Fest-u" i na festivalu "DAN D" u Beogradu, i još mnogo drugih festivala i nastupa u regionu, ("Šumadija Fest"-Kragujevac, "Revolution Fest" - Kumanovo, "Drugom stranom festival" - Vrnjacka Banja, "Balkan Street festival" - Vranje, "Dani Vranja"...),

Godine 2014. godine odneli su i nagrade sa Zaječarske gitarijade, Ratkove gitarijade, a beleže i učešće na Beer Fest-u.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: