LAKNULO: Otvorena jedna traka novog puta!

Lokalne vesti - Sreda 15.07.2015 - 12:30

Jedna traka novoizgrađenog autoputa Koridora 10, od sela Moštanica do Vranja, otvorena je za saobraćaj.

Deo novog puta kod Bresnice FOTO S. Tasić Deo novog puta kod Bresnice FOTO S. Tasić

Na nju su preusmerena sva vozila u tranzitu, dok se lokalni saobraćaj i dalje odvija po „starom putu“, u dužini od 15 kilometara, kroz sela Moštanica, Bresnica, Ranutovac i Suvi Dol.

Otvaranje novoizgrađenenog dela autoputa, smanjilo je gužve na deonici od isključenja za Vranjsku Banju do Vranja.

Takođe, na pojedinim deonicama lokalnog puta od Moštanice do Suvog Dola, u toku su radovi na krpljenju rupa, pa iako rasterećen od gužvi u špicu turističke sezone, saobraćaj se u ovom delu odvija dosta otežano.

Takođe, treba biti oprezan u vožnji, kod takozvanih „laktova“ na trasi u Moštanici i u blizini Vranja, prilikom uključenja ili isključenja sa nove trake, jer zbog velikih kamiona i autobusa, često dolazi do zastoja na ovim tačkama.

Ostaje činjenica da nova trasa još njje kompletno završena, jer je na putu još uvek punaa žut traka, ali sad svejedno - gužve na putu su manje, i za vozače to je od ključnog značaja.
 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: