LAŽNE DIPLOME: Uhapšen profesor Džolja!

Lokalne vesti - Sreda 25.03.2015 - 14:36

Penzionisani profesor iz Vranja Predrag Trajković Džolja uhapšen je u utorak zbog sumnje da je deo grupe koja se tereti za trgovanje diplomama.

uhapsen Predrag Trajkovic Dzolja - ilustracija/Foto: OK Radio, Vranjske/Z.Radulovic uhapsen Predrag Trajkovic Dzolja - ilustracija/Foto: OK Radio, Vranjske/Z.Radulovic

Kako je saopštila policija, pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su pet osoba zbog istog krivičnog dela.

Profesor Džolja je osumnjičen da je posredovao izradi diplome i svedočanstva srednje stručne škole „Odžaci“ bez pohađanja nastave i polaganja ispita.

- Uhapšeni su odgovorna osoba srednje stručne škole „Odžaci“ I.T.(52), stručni saradnik D.T.(31), profesor B.V.(38) i posrednici M.P.(62) i P.T.(72).

Postoji osnova sumnje da su uhapšeni primali i davali mito.

Osumnjičeni I.T. u svojstvu odgovornog lica, zahtevao je i primao poklon u novcu od više osoba da bi zajedno sa svojim saradnicima D.T. I B.V, a preko posrednika Predraga Trajkovića i M.P izradili diplome i svedočanstva srednje stručne škole „Odžaci“ bez pohađanja nastave i polaganje ispita – saopštio je MUP.

Inače, ovom akcijom koordiniralo je Više tužilaštvo u Somboru.

Portparolka tog Tužilaštva Manela Operta Podunavac za OK Radio je saopštila da je predmet u predistražnom postupku i da ne raposlaže bližim infomracijama o hapšenju.

Podsetimo i da je Predrag Trajković Džolja vlasnik i prve privatne srednje škole u Vranju.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: