LEDENE STENE: Zbog krađa traže video nadzor

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.05.2015 - 09:48

Na meti lopova u naselju „Ledene stene“ u Vranju osim stanova iz kojih lopovi odnose sve što stignu, sada su i akumulatori i kasetofoni iz vozila parkiranih ispred zgrada u tom delu grada.

Naselje brane dnevnim i noćnim stražama foto T. Stamenković Naselje brane dnevnim i noćnim stražama foto T. Stamenković

- Na parkingu noću nećete videti “Juga” ili “Zastavu 101”. Vozila su laka za obijanje, čoveku su nedavno ukrali akumulator iz „Juga“ koji je bio parkiran ispred samog ulaza zgrade u kojoj stanuje – pričaju stanovnici “Ledenih stena”.  

Oni kažu da iz tog razloga ne odustaju od dnevnih i noćnih straža koje su sami organizovali. Na ovaj korak odlučili su se nakon obijanja čak tri stana u istom danu u istoj zgradi u tom kompleksu, o čemu je izveštavao OK Radio.

Kažu da pokušavaju na sve moguće načine da spreče pljačke, jer se i dalje ne osećaju bezbedno zbog razbojništva koje je sve učestalije.

- To su „veliki banditi“. Jedini način da se pljačkašima stane na put je postavljanje video nadzora, jer je ovo veliko naselje sa više stotina stanova – kaže Z.P., jedan od stanovnika ovog naselja.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: