Leš starice pronađen u zgradi u centru Vranja

Lokalne vesti - Subota 04.04.2015 - 23:07

Leš starice Radmile M. (71) pronađen je u subotu popodne u njenom stanu u zgradi „Lepa Brena“ u Vranju.

Nesrećna starica živela je na trećem spratu foto A. Stojković Nesrećna starica živela je na trećem spratu foto A. Stojković

Procenjuje se da je Radmila preminula pre više od nedelju dana, jer je leš u fazi raspadanja.

Njene komšije pričaju da je dugo nisu videle, ali da nikome nije palo na pamet da je nešto moglo da joj se dogodi.

– Bila je mirna i povučena, tako da smo mislili da ne izlazi iz stana. Neko od rođaka je prijavio policiji da se Radmila ne javlja već duže vreme.

U subotu su „blindirana“ vrata jedva razvalili vatrogasci u prisustvu policije. Imali su šta da zateknu. Pokojna Radmila na podu u fazi raspadanja.

Zbog neprijatnog mirisa i prašine niko od nas nije mogao da otvori vrata. Smrad smo skoro svi osetili, ali smo mislili da to dolazi iz nečijeg stana i da je reč o zimnici – kaže Radmilin komšija.

Inače, Radmila je penzioner, a nekada je radila u fabrici obuće „Koštana“. Sama je živela na trećem spratu četvrte zgrade stambenog bloka „Lepa Brena“ u centru Vranja.

Nije imala porodicu, ali su je često posećivali bliži rođaci. Policajci su sa respirator maskama izvršili uviđaj na licu mesta.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: