LEXINGTON BAND i trubači na VLASINSKOM LETU

Lokalne vesti - Četvrtak 09.07.2015 - 12:34

Vranje – Tradicionalna kulturno-turistička manifestacija „Vlasinsko leto“, 30. po redu, počinje u četvrtak u Surdulici, i trajaće četiri dana.

Gužve od prošle godine očekuju se i ovog jula FOTO sajt TO Surdulica Gužve od prošle godine očekuju se i ovog jula FOTO sajt TO Surdulica

Prve večeri od 18 časova biće održano  književno veče u biblioteci. Potom od 20 sati, sledi veče duhovne muzike u porti gradske crkve.

Za 21 sat je planiran revijalni nastup pobednika prošlogodišnjeg „Vlasinskog leta“ u takmičenju trubača.

Drugog dana manifestacije, prepodne će biti otvorene izložbe slika, knjiga, eko i etno proizvoda.

Za veče je planiran nastup folklora i koncert  grupe „Lexington bend“ sa početkom u 21 sat.

Za vikend de će dešavanja u okviru „Vlasinskog leta“ odvijati kako u Surdulici, tako i na Vlasini.  

U subotu će u gradu prepodne biti održan defile trubačkih orkestara, a uveče u 22 časa će koncert  imati Snežana Babić Sneki i Aleksandar Ilić.

Toga dana će na Vlasini biti organizovan uspon planinara do Čemernika, promocija knjiga i tradicionalno takmičenje u spremanju „Vlasinskog kotlića“.

U nedelju, poslednjeg dana manifestacije, biće organizovana džipijada od Vlasinskog jezera do Božice, kao i takmičenje „Vlasinska udica“.

U Surdulici će od 20:30 biti organizovano finale u predtakmičenju trubača za Sabor u Guči.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: