LUTOVAC zaobišao Vranje

Lokalne vesti - Petak 16.09.2016 - 14:12

U okviru kampanje za predstojeće unutarstranačke izbore u DS-u, gradski odbor ove stranke u Vranju, umesto najavljenog predsedničkog kandidata Zorana Lutovca, posetio je njegov potpredsednički kandidat Bogdan Tatić.

Predizborni sastanak u DS-u u Vranju FOTO DS Vranje Predizborni sastanak u DS-u u Vranju FOTO DS Vranje

Iako je bio najavljen, Lutovac se opravdao „neplaniranim neodložnim obavezama“, saznaje OK Radio u krugovima vranjskih demokrata.

- I mi smo bili u nedoumici šta znači nedolazak jednog od predsedničkih kandidata u Vranje, ali kako je Lutovac poslao svog prvog saradnika, verujemo da su ga sprečile zaista vanredne okolnosti – kaže sagovornik OK Radija.

Gradski odbor vranjskih demokrata je ranije najavio da će svoju podršku za izbor novog predsednika DS-a dati Draganu Šutanovcu.

Tatić je na skupu u Vranju naglasio da nije došao po podršku, jer je reč o neposrednim izborima.

- Demokrate su, hvala bogu, misleći ljudi, preporuke odbora ne određuju i volju samih birača, tako da očekujem prvo normalan, otvoren razgovor, da dosta stvari naučimo, da razmenimo ideje i to treba da bude pravac Demokratske stranke u narednom periodu – rekao je Tatić.

Izbori u DS-u najavljeni su za 24. septembar.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: