MANIĆ: JS nikad jedinstvenija!

Lokalne vesti - Petak 09.09.2016 - 12:07

GrO JS u Vranju nikad nije bio jedinstveniji nego li u ovom trenutku, iako su mnogi pokušali da ga destabilizuju lažnim i netačnim saopštenjima za medije, tvrdi Dejan Manić, njegov predsednik.

Nema raskola u JS. Foto: OK Radio Nema raskola u JS. Foto: OK Radio

Manić pojašnjava da je u četvrtak održana redovna sednica GrO u Vranju, kojoj je prisustvovala delegacija iz Jagodine, gde se nalazi centrala ove stranke.

- Saopštenje „zabrinutih članova“ je lažno, i nije istina ono što se piše po medijima.


Istina je da smo mi jedinstveni  i kompaktni, i da nikada nismo bili bolji nego li što smo sada.

A to što nekome odgovara i u interesu mu je da se piše da smo u rasulu, pa šalje takve mejlove, i ima pobude i potrebe da se to dešava,  to je već krivično delo.

Zloupotrebiti memorandum stranke, bez potpisa i pečata, to je kršenje zakona
- zaključuje Manić.

On pojašnjava da su sednici prisustvovali Vojislav Vujić, potpredsednik JS i Žika Starčević, portparol, sa kojima je razgovarano planovima za dalje aktivnosti stranke, o čemu će javnost detaljnije biti obaveštena početkom naredne nedelje.

Manić kaže i da nije tačno da je Nebojša Kostić, predsednik OO Vranjska Banja isključen iz GrO, kako su preneli „zabrinuti članovi“.

Kostić je takođe potvrdio da nije isključen iz odbora , iako su sredinom ove nedelje plasirane informacije da je sa još  većim brojem članova isključen zbog saradnje sa SPS - om.

- Saopštenje koje je dala „zabrinuta“ grupa članova u principu je netačno. Iz stranke nismo isključeni ni ja, a ni Dragana Ilić, članica OO.

Mi smo juče bili na sednici, i sve je ostalo na tome kao što je bilo i ranije. Članovi GrO u prethodnom sastavu su ostali isti, niko nije isključen
- poručuje Kostić.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: