MARATON: Pogledajte koje ulice će biti zatvorene u NEDELJU

Lokalne vesti - Subota 03.06.2017 - 10:46

Zatvaranje ulica u Vranju zbog organizacije „Vranjskog maratona i polumaratona“ i svih trka u okviru njega, planirano je u nedelju u periodu od 08:00 do 16:00 časova.

Trke kreću sa šetališta u Vranju FOTO OK Radio Trke kreću sa šetališta u Vranju FOTO OK Radio

Trasa za maraton i polumaraton koji se u nedelju održava u Vranju kao i za štafetu, predviđena je šetalištem od Robne kuće do zgrade Gradske uprave.

Trkači će zatim ići ulicama Narodnog heroja, Partizanskom, Sime Pogačarevića, Kolubarskom, Bulevarom Avnoja, Radničkom prema motelu „Vranje“ do ispred mosta, pa nazad opet Radničkom, Pariske Komune, Nemanjinom, Kraljevića Marka, Dubrovačkom, Kajmakčalanskom i Kralja Milana.

Trasa trke zadovoljstva ide šetalištem od Robne kuće do zgrade GU, Cara Dušana, Nemanjinom, Pariske Komune do „Jedinstva“, Moše Pijade i Stefana Prvovenčanog.

Trasa trke sa kućnim ljubimcima je od Robne kuće do Narodnog muzeja i natrag.

Prema najavama Turističke organizacije, ulice Bulevar Avnoja i Radnička bi se koristile levom stranom od autobuske stanice prema izlazu iz grada tako da desna strana ulice može nesmetano da funkcioniše za saobraćaj u oba smera, da bude prohodan ulaz i izlaz iz grada iz pravca autoputa kao i dolazak i odlazak autobusa na autobusku stanicu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: