MARATONCI: Sednica trajala čitav dan

Lokalne vesti - Sreda 19.11.2014 - 09:04

Posle više od 12 sati rasprave, u Vranju je u utorak okončana 28. sednica Skupštine grada.

Najjači samo ostaju - Skupština u Vranju Najjači samo ostaju - Skupština u Vranju

Novi odbornik koalicije oko SPS-a je  Ivica Mladenović iz Tibužda, koji je u skupštinu uššao umesto Branislava Stojkovića.  

Mnogo priče bilo je oko izveštaja o izvršenju budžeta grada u ovoj godini, i svi su povodom trošenja para imali šta da kažu.

Najžešće je bilo kada se pričalo oko Komunalne policije, kada je zabeležen jedan nesvakidašnji fenomen.

Naime,nezadovoljni radom te službe bili su i pozicija i opozicija, svi su po njima oosuli drvlje i kamenje, ali je tačka usvojena bez mnogo otpora prilikom glasanja.

Mnogo priče bilo je i oko obrazovanja Komisije za praćenje postupka izrade novog deobnog bilansa između Bolnice i Doma zdravlja.

Nikome nije bilo jasno ni o čemu se priča, nni kako ćće se to završiti.

Deobni bilans je, inače, usvojen, potvrdila ga je Vlada, pa sada praviti novu Komisiju nije baš uputno, smatra opoziccija.

- Niko neće uspeti da nam nametne 180 i više milion dinara duga - jasan je pak bio gradonačelnik Antić.

Skupštin je dala saglasnost i da novi direktor „Uprave Banje“ bude Goran Marković, diplomirani ekonomista iz sela Korbevac.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: