MEDIJSKI KONKURS NA TV INFO: Kako je zaobiđen JAVNI INTERES u privatne svrhe

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.07.2017 - 11:38

Vukašin Obradović, glodur “Vranjskih” i Saša Stojković, programski direktor OK Radija, u ponedeljak uveče govoriće na TV Info puls o medijskom konkursu u Vranju i zloupotrebama koje su učinjene tom prilikom.

Medijska koalicija pružila je podršku vranjskim nezavisnim medijima FOTO OK Radio Medijska koalicija pružila je podršku vranjskim nezavisnim medijima FOTO OK Radio

U emisiji “Medijski konkurs - način zaobilaženja javnog interesa kroz podelu para poslušnicima”, koja na TV Info puls počinje u 20 časova, Obradović i Stojković govoriće o načinu na koji je zaobiđen zakon prilikom podele sredstava medijima, kao o i načinu na koji su se pare građana slile u privatne džepove.

Posle konferencije za novinare ispred Skupštine grada, ovo je nova akcija vranjskih nezavisnih medija u pokušaju zaštite zakonskih normi, javnog interesa i na kraju vladavine prava.

Ne propustite, TV Info puls u 20 časova.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: