Milion dinara za ekologiju

Lokalne vesti - Četvrtak 13.11.2014 - 09:30

Vranje - Gradska vlast donela je odluku o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2014. godinu.

Foto: Nemanja Nuhijević, Arhiva OK Radio Foto: Nemanja Nuhijević, Arhiva OK Radio

Million dinara  za realizaciju projekata iz oblasti ekologije dobilo je 15 NVO i udruženja građana

-  Maksimalni iznos odobrenih sredstava po projektu u konkursu je 150.000 dinara, ali niko nije dobio više od 100.000. Sredstva su dobile NVO koje se uvek javljaju na konkurs. Projekti se uglavnom tiču edukacije stanovništva po pitanju ekologije i zaštite životne sredine s obzirom da je suma jako mala, jer je ukupan fond million dinara – kaže Nemanja Nuhijević gradski većnik zadužen za ekologiju.

Prema njegovim rečima najveći ekološki problem u gradu je prvo svest građana a onda i rad inspekcijskih službi i “Komrada” kao i poboljšanje  kompletne gradske infrastrukture.

Potpisivanje ugovora za realizaciju projekata između Grada i nosioca projekata najavljeno je za ponedeljak 17. novembar.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: