Milion dinara za Svetosavsku nedelju

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.11.2017 - 10:36

Iz budžeta grada Vranja za „Svetosavsku nedelju 2018“ izdvojeno je milion dinara, i prema ocebni članova organizacionog odbora, to će biti jedna od najjeftinijih manifestacija koje se finansiraju iz gradske kase.

Organizacioni odbor Organizacioni odbor

Zorica Jović, gradska većnica za kulturu, kaže da su počele  pripreme za održavanje  28. „Svetosavske nedelje“.

- U čast Svetog Save, prvog srpskog prosvetitelja, u Vranju će u januaru naredne godine, biti održana tradicionalna prosvetnokulturna i duhovna manifestacija “Svetosavska nedelja 2018”.

Tim povodom održana je konsitutivna sednica organizacionog odbora, na kojoj se razgovaralo o predlogu programa za “Svetosavsku nedelju”.

Takođe, usvojena je i odluka o raspisivanju konkursa za dodelu “Svetosavskih nagrada
- najavljuje Jovićeva.

Ona ipak nije mogla u ovoj fazi organizacije da kaže detalje programa, već samo to da  su direktori svih ustanova kulture koje će biti uključene u program, dobili zadatke da za naredni sastanak iznesu svoje predloge.

- Rokovi za iznošenje predloga za program “Svetosavske nedelje” nisu precizirani.

Ali ako ko sve bude išlo po planu, naredne nedelje ćemo imati najverovatnije još jedan sastanak organizacionog odbora i precizirati dalje aktivnosti
- kaže Jovićeva.

Predsednik organizacionog odbora je Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: