Mirka stiže u Vranje

Lokalne vesti - Sreda 03.06.2015 - 10:07

Predstava “Pazi s kime spavaš”, sa Mirkom Vasiljević u glavnoj ulozi biće prikazana u Vranju, u Domu vojske, u četvrtak, 4. juna.

Detalj iz predstave, FOTO Blic Detalj iz predstave, FOTO Blic

Komedija, po tekstu Semira Gicića u režiji Igora Damnjanovića, zasnovana je na temi zabranjene ljubavi. Koncept ove komedije nikada nije viđen na našim scenama i urađen je na orginalnoj ideji.

Čitav tekst ove predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih autora, kao i autora bivše SFRJ.

- Predstava je naišla na odlične reakcije gde god smo je igrali. U Beogradu je pravi hit, a od premijere do sada odigrana je nebrojeno puta - rekla je glumica Mirka Vasiljević.
 
Autorsku ekipu čine iskusni glumci, dokazani u komediografskom žanru, među kojima su poznata i omiljena televizijska lica, koja pozorišna publika prepoznaje i uvek rado gleda, a pored Mirke Vasiljević u predstavi igraju i Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

Karte se u pretprodaji mogu kupiti u Mobilmaniji.

Blic, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: