Mud Factory trese prašinu u Sarajevu

Lokalne vesti - Četvrtak 02.03.2017 - 10:11

Hevi metal bend „Mud Factory“ iz Vranja nastupiće po prvi put u Sarajevu ove subote, u okviru serije koncerata pod nazivom „Metal Attack“.

"Mud Factory" na delu FOTO: D. Ristić/OK Radio

Serijal „Metal Attack“ predstavlja uvertiru za festival „Balkan Metal Meeting“, saopštio je organizator.

Vranjski metalci će u subotu binu u sarajevskom “AG“ klubu podeliti sa kolegama iz Slovenije „Morost“ i domaćim bendovima „Xeper“ i „TBA“.

Nemanja, basista benda „Mud Factory“ kaže da se momci veoma raduju predstojećem nastupu.

- Frka je što smo prepušteni sami sebi i što ćemo sve troškove morati da snosimo sami, ali nismo mogli da odbijemo poziv da sviramo u gradu koji tradicionalno podržava metal.

Ipak, ponosni smo što ćemo tamo svirati kao jedini bend iz Srbije i siguran sam da ćemo ime Vranja dostojno predstaviti u Sarajevu
– kaže Nemanja.

Nakon svirke na trećem Festivalu srpskog podzemlja u beogradskom Domu omladine, ovo će vranjskim metalcima biti drugi nastup u periodu od kako pripremaju debi album.

- Svirka u Beogradu je bila odlična i nosimo fenomenalne utiske iz Doma omladine.

Trenutno smo koncentrisani na rad na novim pesmama i imamo spremnu otprilike polovinu materijala.

Nismo planirali koncerte dok ne završimo album i ove svirke u Beogradu i Sarajevu su samo prilika da "otresemo prasinu" koja se nahvatala još od poslednjeg “Factory Festa” u Vranju
– otkriva Nemanja za OK Radio.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: