MUP VRANJE: Smenjen KRSTIĆ, NIKOLIĆ na čekanju

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.07.2017 - 11:10

Dosadašnji načelnik Odeljenja kriminalističke policije u Vranju Zoran Krstić i zvanično je smenjen sa ove funkcije, iako je rešenje o tome iz Vlade Srbije stiglo još krajem aprila.

Krstić više nije šef OKP-a FOTO S. Tasić/OK Radio Krstić više nije šef OKP-a FOTO S. Tasić/OK Radio

Prema saznanjima OK Radija, Krstić je imao pravo na žalbu, što je izvršenje ovog rešenja odložilo za skoro tri meseca.

Nadležni su utvrdili da je Krstićeva žalba neosnovana, tako da on nije više na čelu OKP - a.

Prema zakonu, načelnik policijske uprave predlaže Sektoru za ljudske resurse kandidata za v.d. načelnika, a za imenovanje na funkciju načelnika trebalo bi da bude raspisan i konkurs.

Kako sada stvari stoje u Policijskoj upravi Vranje nema načelnika, ni v. d. načelnika OKP - a, dok te poslove još uvek obavlja Krstić, ali bez zvaničnog zvanja.

Prema raspoloživim informacijama, razlog za Krstićevu smenu su povećan  broj izvršenih krivičnih dela u sektoru imovine, po kojoj osnovi PU Vranje  zauzima nisko mesto u sistemu MUP - a Srbije.

Dragan Stamenković, portparol PU Vranje, nije mogao ništa da kaže o najnovijim kadrovskim rešenjima u vranjskoj policiji, niti o tome ko ima najveće izglede da postane v.d. načelnika OKP - a.

Prema saznanjima OK Radija, najviše šansi da zameni Krstića na funkciji načelnika kriminalističke policije trenutno ima Srđan Nikolić, sadašnji šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminala.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: