NADMUDRIVANJE: Ostavka umesto smene

Lokalne vesti - Četvrtak 12.03.2015 - 11:08

Vranje - Novi sekretar Skupštine Vranjske Banje je Simpovac Slađan Aleksić, pošto je dosadašnja sekretarka Nataša Đorđević podnela ostavku na tu funkciju.

Simpo ponovo jaše: Aleksić umesto Đorđevićeve Simpo ponovo jaše: Aleksić umesto Đorđevićeve

Đorđevićeva je podnela neopozivu ostavku na sednici skupštine na kojoj je trebalo da se raspravlja o njenom razrešenju.

Predsednica Skupštine Vranjske Banje Svetlana Cvetković u obrazloženju zbog čega traži razrešenje Nataše Đorđević sa mesta sekretara rekla je da ona ne ispunjava uslove za to radno mesto, ali i da ne poštuje radnu disciplinu.

Sada bivša sekretarka Nataša Đorđević kaže da je ovde reč samo o političkoj osveti.

– Nemam ni jednu predstavku, zamerku, žalbu ili bilo šta drugo na moj rad. Dakle, to sa nepoštovanjem radne discipline nema veze sa istinom.

Drugo, to da nemam potrebne uslove za to radno mesto je još veća nelogičnost, jer da nemam uslova ne bih ni bila imenovana na funkciju sekretara Skupštine.

Ovde je samo reč o političkoj osveti od strane poverenika SNS u Vranju Slaviše Bulatovića samo zato što sam podržala na društvenim mrežama ljude koje je on predložio za izbacivanje iz stranke. Neće se na ovome završiti, to tvrdim – kaže Đorđevićeva.

Ona je protiv Bulatovića podnela krivičnu prijavu za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem jer je sa službene elektronske adrese zatražio njenu smenu čime je izvršio pritisak na gradsku opštinu.

Pošto je Đorđevićeva podnela neopozivu ostavku,odbornici nisu raspravljali i glasali o njenoj smeni.

Novi sekretar Skupštine Slađan Aleksić u  Simpu radi 21 godinu. Kako ne bi bio u sukobu interesa, tamošnje radno mesto biće mu “zamrznuto”, dok bude obavljao funkciju sekretara.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: