NAGODBA SA DILEROM: Pet godina za pet kila KOKAINA

Lokalne vesti - Utorak 18.04.2017 - 12:34

Više javno tužilaštvo u Vranju i osumnjičeni C.A. iz Frankfurta postigli su sporazum da mu Viši sud u Vranju izrekne kaznu zatvora u trajanju od pet godina, zbog posedovanja skoro pet kilograma kokaina.

Više Tužilaštvo u Vranju FOTO OK Radio Više Tužilaštvo u Vranju FOTO OK Radio

Prema navodima iz VJT, zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sa osumnjičenim C.A. iz Frankfurta i njegovog branioca, zaključen je sporazum o priznanju krivičnog dela.

C.A. je početkom aprila u putničkom  motornom vozilu marke „Golf GTI“ crvene boje, na graničnom prelazu Preševo, prilikom izlaska iz Srbije neovlašćeno prenosio kokain i tetramisol.

Kod C.A. je pronađeno oko pet kilograma droge upakovane u pet paketa oblepljenih selotejp trakom i smeštenih u unutrašnjem delu zvučnika u prtljažniku vozila.

Prema C.A. se izriče i mera bezbednost proterivanje stranaca iz zemlje, u trajanju od tri godine, koje se računa od pravosnažnosti presude, s tim što vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u vreme trajanja ove mere.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: