Nagrada za najbolje u Tehničkoj

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.06.2014 - 09:12

Grad Vranje je sa po 10.000 dinara nagradio četiri najbolja učenika Tehničke škole - Miloša Mladenovića, Nikolu Stanojevića, Sašu Stamenkovića i Aleksandra Stanojkovića.

Nagrađeni učenici sa gradonačelnikom Vranja Nagrađeni učenici sa gradonačelnikom Vranja

Na svečanosti koja je tim povodom upriličena u Tehničkoj školi, čestitajući učenicima, gradonačelnik Vranja Zoran Antić je rekao da je ovo primer dobre saradnje između lokalne samouprave i jedne obrazovne ustanove, i da ova praksa treba biti uspostavljena i sa ostalim školama.

- Vi se školujete za specifično zanimanje, a kako je saobraćaj problem grada, možete nam pomoći da unapredimo bezbednost.

Otvoreni smo za ideje koje imate i verujem da će ovo biti podsticaj i svim ostalim učenicima da se aktivnije uključe u poboljšanje stanja bezbednosti - naglasio je Antić.

Prisutnima se obratio i zamenik predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja Igor Milanović, na čiji predlog su ovi budući saobraćajni tehničari i nagrađeni.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: