Najavljen Balkan street festival

Lokalne vesti - Utorak 10.06.2014 - 13:29

Ovogodišnji „ Balkan street“ festival u Vranju trajaće tri dana i pored humanitarnih koncerata biće održane i međunarodne art-jam radionice kreativnog pisanja i slem poezije, DJ-inga i izrade grafita i murala.

DJ Yetti Meissner DJ Yetti Meissner

Najavu ovog festivala, šestog po redu, obeležiće humanitarni nastup nemačkih i austrijskih mladih muzičara u Vranju 11. juna.

Uključivanjem u širu akciju pružanja pomoći stanovništvu ugroženom elementarnim nepogodama u centralnoj Srbije, tom prilkom umesto ulaznica prikupljaće se pomoć u vidu neophodnih životnih namirnica za stavništvo Krupnja.

Nastup bendova i DJ-eva   održaće se u letnjoj pivnici “Street”.

Vranjanci će imati priliku da vide gostovanje bendova „Du weißt schon wer” iz Berlina, „Waelder”  iz  Beča kao i DJ-eve Yetti  Meißner (Sisyphos , Berlin) i Sascha Aviar (Telekollegen , Berlin).

Organizatori apeluju na građanstvo juga Srbije da se pojave u što većem broju i da donesu osnovne potrebštine poput  konzervirane hrane, flaširane vode, sredstava za higijenu I dezinfekciju.

Propratne aktivnosti i radionice biće dostupne za sve zainteresovane mlade ljude iz Vranja ali i regiona od 10. do 12. avgusta.

Realizator ovog događaja je udruženje Generator u saradnji sa međunarodnom omladinskom mrežom O.R.A., partnerskom organizacijom Rotter Baum iz Berlina, Nemačka , Kancelarijom za mlade Vranje i Ministarstvom omladine i sporta.

Milan Zdravković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: