Najavljeno sređivanje AUTOBUSKE

Lokalne vesti - Četvrtak 30.03.2017 - 10:23

Zajednička želja lokalne samouprave i „Kavim - Jedinstva“ iz Vranja je da grad u najskorije vreme dobije moderno uređenu glavnu autobusku stanicu.

Autobuska u Vranju čeka novo ruho FOTO S. Tasić/OK Radio Autobuska u Vranju čeka novo ruho FOTO S. Tasić/OK Radio

- Autobuska stanica ostavlja prvi utisak koji stiče putnik koji dolazi ili prolazi kroz Vranje, i želja nam je da se ona uredi i da izgleda moderno.

Međutim, grad tu ne može ništa da učini, jer je autobuska u vlasništvu „Kavim - Jedinstva“, ali postoji dobra volja i sa njihove strane da se autobuska sred
i - najavio je gradonačelnik Slobodan Milenković.
 
Vlastimir Krstić, direktor saobraćaja u „Kavim - Jedinstvu“, dodaje da je sređivanje Autobuske prioritet ovog preduzeća.

- Imamo to u planu i na tome radimo, jer je sređivanje Autobuske prioritet u budućnosti - kaže Krstić.

Glavna autobuska stanica u Vranju zauzima 50 ari prostora.
 

Pored nje „Kavim - Jedinstvu“ pripada i plac, koji je preduzeće na 99 godina dalo u zakup „OVM pumpi“.

S obzirom da je „Kavim - Jedinstvo“ jedno od najvećih autoprevozničkih preduzeća u Srbiji, namera ove firme je da putnici i Vranje dobiju  autobusku stanicu primerenu  značaju koje preduzeće ima u prevozu putnika u zemlji i regionu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: