NAJBOLJE IZ SRBIJE: Dve nagrade za ALFU

Lokalne vesti - Četvrtak 11.06.2015 - 07:13

„Alfa plam“ iz Vranja dobitinik je dva priznanja u akciji „Najbolje iz Srbije 2014“, koju tradicionalno organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i „Privredni pregled“.

Nagrade su dodeljene u Belexpo centru FOTO turistickicvet.rs Nagrade su dodeljene u Belexpo centru FOTO turistickicvet.rs

Vranjanci su oosvojili nagradu „Najbolji izvoznik“ i priznanje „Uvođenje novog brenda – Commo“.

Kompanija iz Vranja je i prošle godine bila dobitnik priznanja za Najbolji korporativni brend u Srbiji za 2013. godinu.

U ime „Alfa plama“ priznanja su primili Dragi Stojanović i Dragan Stojanović, u skladu sa novinom koju je Privredna komora Srbije  uvela od ove godine – da se priznanja uručuju izabranim radnicima.

- “Alfa-Plam” je među pet najvećih proizvođača grejnih tela u Evropi, tako da priznanje „najbolji izvoznik“ predstavlja logičan sled dosadašnjih poslovnih aktivnosti, ali su svi zaposleni istinski srećni što je peć „Commo“ proglašena za najbolji novi proizvod koji se pojavio na tršištu Srbije u prethodnoj  godini.

To je potvrda da samo dobar timski rad dovodi do vrhunskog rezultata. U ovogodišnjem sloganu manifestacije „Najbolje je u ljudima“ prepoznali smo i sopstvene vrednosti koje gradimo u našoj kompaniji – poručio je Goran Kostić, generalni direktor „Alfe“.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: