Najboljima po 15.000

Lokalne vesti - Četvrtak 28.01.2016 - 11:36

Povodom Dana Grada u četvrtak su najboljim radnicima javnog sektora u Vranju dodeljene nagrade za učinak u prethodnoj godini.

Rukovodstvo grada sa dobitnicima nagrada FOTO Vranje.org.rs Rukovodstvo grada sa dobitnicima nagrada FOTO Vranje.org.rs

- Na ovaj način ukazujemo vam mali znak pažnje i pokazujemo da znamo da vrednujemo vaše zalaganje na radnom mestu i doprinos u što boljem  funkcionisanju preduzeća, ustanove i Gradske uprave - rekao je gradonačelnik Zoran Antić na svečanosti organizovanoj tim povodom.

Nagrada se sastoji od zahvalnice i novčanog dela od 15.000 dinara, a kao najbolji u 2015. nagrađeni su Stanojka Stojanović iz Centra za pružanje usluga socijalne zaštite, Zagorka Ristić iz Centra za socijalni rad, Bejtula Bajramović iz Komrada, Zvonimir Stošić iz Vodovoda, Tomislav Stojković iz Novog doma, Miroslav Dimić iz Istorijskog arhiva, Saša Trajković iz Direkcija za izgradnju, Miodrag Protić iz Zavoda za urbanizam i Nebojša Antić iz Biblioteke.

Uz njih, nagrade su dobili i Nela Ćurčija iz Škole animiranog filma, Goran Vitorović iz Turističke organizacije, Vesna Veličković iz Skijališta, Slaviša Stanković iz Sportske hale, Nada Bogdanović i Jasmina Ristić iz Predškolske ustanove, Ivana Nedeljković iz Uprave Banje, Marica Jovanović iz Gradske opštine Vranjska Banja, Nebojša Antić i Srećko Džikić iz Gradske uprave  Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: