NAJGORA: Blato do kolena u Užičkoj

Lokalne vesti - Petak 12.12.2014 - 12:13

Čitaoci portala OK Radija poslali su fotografiju Užičke ulice u Vranju koja je u očajnom stanju.

Kako li izgleda kad pada kiša? Kako li izgleda kad pada kiša?

Kako kažu meštani tog dela grada, dolaskom jeseni i zime, prolaznici i stanovnici Užičke imaju mnogo problema, jer gaze u blatu „do kolena“.

– Mesecima čekamo da se ulica asfaltira nakon radova, ali ništa. Dobijali smo razna obećanja od svih mogućih dosadašnjih direktora Direkcije da će nam ulicu srediti, ali je to samo ostalo pusto obećanje.

Prođite samo Užičkom zimi ili tokom jeseni kada su česte kiše, videćete kroz šta mi prolazimo – kaže meštanka ove ulice Zorica Stanković.

Direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković ne može da obeća asfaltiranje Užičke, jer kako kaže, još uvek komunalni program za narednu godinu nije usvojen.

– Znam za problem meštana Užičke ulice, ali verujte da nije stvar u dobroj volji da li će i koja ulica u gradu biti sređena ili ne.

Komunalni program za narednu godinu tek treba da se nađe na Skupštini, nakon čega ćemo sa sigurnošću znati koje gradske saobraćajnice će biti sređene tokom 2015. godine – kaže Stojković.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: