NAJSKROMNIJI 7. septembar IKADA

Lokalne vesti - Utorak 05.09.2017 - 09:13

Skromnim nizom manifestacija gradska vlast obeležiće još jedan lokalni praznik, 7. septembar, dan oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu.

Vranje skromno obeležava svoj praznik FOTO OK Radio Vranje skromno obeležava svoj praznik FOTO OK Radio

Ovaj datum, koji se obeležava po 73. put, očigledno je izgubio nekadašnji značaj, jer će biti slavljen na zaista skkroman način.

Kako je najavljeno na zvaničnom gradskom sajtu, sve počnje u četvrtak 7. septembra, kada je u maloj sali biti priređen prijem za borce, dok će u Velikoj u 10 sati biti održana svečana sednica Skupštine grada.

Na ovoj sednici biće uručeno i javno priznanje ,"7. septembar", a ove godine dobitnik je Rade Novković, izvršni direktor Hemijske industrije Vranje.

Niz svečanosti će biti nastavljen odavanje počasti poginulim borcima u 11 sati kraj Spomenika oslobodiocima ispred Pedagoškog fakulteta.

Obeležavanje 7. septembra biće okončano istoga dana, kada će od 19 sati u Domu Vojske biti organizovana promocija monografije "70 godina Saveza boraca Vranja".
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: