Napad na prostorije SNS-a kod Vranja

Lokalne vesti - Četvrtak 14.04.2016 - 11:24

Na prostorijama SNS-a u selu Korbevcu kod Vranja u noći između srede i četvrtka nepoznate osobe razbile su prozor na sedištu stranke u tom selu, potvrdio je predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović.

Kancelarija naružena i kamenovana FOTO: S. Tasić Kancelarija naružena i kamenovana FOTO: S. Tasić

- Nekim čvrstim predmetom, jedan čovek ili više njih, razbili su staklo na prozoru gde su naše stranačke prostorije u ovom selu.

Plakat sa likom Aleksandra Vučića na prozoru  je izgreban.

Slučaj ćemo prijaviti policiji, i očekujemo da će napadači biti otkriveni
- kaže Bulatović.

Prema informacijama iz Policijske uprave Vranje ovaj slučaj još uvek nije prijavljen, tako da oni  ne mogu još ništa da kažu u vezi ovog događaja.

 

Povodom ovog događaja SNS se oglasila i saopštenjem u kome se, između ostalog kaže, da je ovaj napad i uništavanje prostorija samo odraz i prava mera političke nekulture.

- Šta ovim aktom agresije poručuju naši politički protivnici?! Da će se boriti za fotelje i ostanak na vlasti po svaku cenu?

Mi iz SNS-a poručujemo naručiocima i inspiratorima ovog sramnog čina da nasilje nije odgovor i nije dobro političko sredstvo u izbornoj kampanji, i može se vratiti kao bumerang
- navodi se u saopštenju.  

Inače, u finišu kampanje, na području Vranja i šire okoline, poslednjih dana učestali su obračuni stranačkih neistomišljenika, koji su se uglavnom svodili na  verbalne incidente, kamenovanje ili slične incidente.

 

  • Saopštenje SNS-a povodom incidenta.docx
  • OK RADIO

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: