Napad na radnike Distribucije

Lokalne vesti - Petak 01.08.2014 - 09:38

Vranje – Elisa Salihi iz Velikog Trnovca, u četvrtak je u centru tog sela, oko podneva fizički nasrnuo na dežurnu ekipu vranjske „Elektrodistribucije“.

Mesto dešavanja u Velikom Trnovcu Mesto dešavanja u Velikom Trnovcu

- U tom napadu Salihi je metalnom šipkom dvojici naših radnika naneo lake telesne povrede, a sa više udaraca oštetio je službeni automobil „jugo“ u kome su bili članovi naše ekipe – potvrđeno je u „Elektrodistribuciji“.

U ovom napadu povrede su zadobili meštani Burim i Adnan Ljatifi, dok su bez povreda prošli Gzim Hasani iz Velikog Trnovca i Rejan Behljulji iz Lučana, pošto su uspeli da umaknu razbesnelom napadaču.

Povredjeni radnici su prebačeni u bujanovački Zdravstveni centar gde im je ukazana lekarska pomoć.

Salihi je, kako saznajemo, bio bespravno priključen na električnu mrežu, a radnici su imali nalog da isključe njega i druge „divlje“ potrošače.

Napadač je na radnike nasrnuo metalnom šipkom kada su oni, posle obavljenog posla, seli u službeni automobil.

Na mesto incidenta nešto kasnije stigli su policijska patrola i istražni organi.

Iz izvora bliskih policiji saznajemo da do kasno popodne u danu napada napadač Elisa Salihi nije priveden.

U vranjskoj „Elektrodistribuciji“ kažu da tokom dana od policije očekuju više pojedinosti o ovom napadu i privođenje pravdi bahatog napadača koji je sam sebe protivzakonito priključio na električnu mrežu.
 
- Ovo je ko zna koji po redu napad na naše radnike u Velikom Trnovcu, gde mi inače imamo velike probleme kako sa onima koji su se bespravno, dakle„divlje“ priključili na mrežu, tako i sa neurednim platišama kojih je ovde procentualno najviše u Srbiji – kaže Zoran Knežević, direktor „Elektrodistribucije“.

Knežević  ističe da je na spisku 20 najvećih dužnika za struju uu okrugu čak 12 iz MZ Veliki Trnovac, ali i da se od ukupne količine električne energije koja se isporuči tom selu preko 50 odsto ukrade.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: