Napadnuti aktivisti DSS-a u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 13.03.2014 - 14:17

Dvojica aktivista Gradskog odbora DSS-a u Vranju Svetislav Tasić i Trifun Jović napadnuti su u sredu uveče kod zgrade „Karingtonka“ oko 20 časova, tvrde u toj stranci.

DSS u Vranju DSS u Vranju

Prema tvrdnjama lokalnih lidera te stranke na njih su nasrnuli mladići članovi SNS - a.

Miloš Simić, podpredsednik Gradskog odbora DSS-a kaže da su tom prilikom Tasiću i Joviću napadači oduzeli stranački izborni materijal i pocepali ga.

- Oduzet im je stranački materijal koji su delili flajere i postere sa likom predsednika DSS-a Vojislava Koštunice. Incident je telefonom prijavljen policiji.  

Policija nije reagovala niti je napravljen zapisnik niti bilo kakav izveštaj –  kaže Simić.

Jedan od napadnutih aktivista DSS-a, Tasić kaže da su im mladići nasilnici pretili ne dozvoljavajući im postavljanje flajera i postera lidera stranke.

 - Rekli su nam da je to njihova teritorija i da zbog toga ne smemo da delimo i ističemo stranački materijal već moramo da se povučemo što smo mi i učinili – kaže Tasić.

Simić kaže da će DSS podneti  krivičnu prijavu tužilaštvu.

– Sada je stupio na snagu novi zakon o krivičnom postupku koji se bazira na tužilačkoj istrazi, gde istragom upravlja tužilaštvo – kaže Simić.

Aleksandar Pavlović, predsednik Opštinskog odbora DSS-a  pozvao je građane Vranja da u nedelju 16. marta izađu na vanredne parlamentarne izbore.

 – 16. mart, jedan je od retkih dana u Srbiji kada građani odlučuju i kada treba da donosu pravu odluku kako bi opredelili budućnost  Srbije.

U Srbiji se sve teže i teže živi, a iz godine u godinu vlast izbore dobija  na lažima.  Narod je snaga koja može to da kazni 16 marta.

Izborom broja tri građani glasaju za političku neutralnost, ekonomsku slobodu i novu energiju i politiku Srbije – kazao je Pavlović.

Tatjana Stamenković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: