NAPREDNJACI OCENILI: Glavna ulica najtragičnija!

Lokalne vesti - Četvrtak 27.11.2014 - 09:52

Povereništvo Srpske napredne stranke u Vranju tvrdi da ništa iz komunalnog programa za ovu godinu nije odrađeno.

konferencija za stampu SNS u Vranju konferencija za stampu SNS u Vranju

Naprednjaci su ocenili da je „najtragičnija“ glavna ulica koja je prokopana, a nije završena do danas, iako se građevinska sezona završava.

Poverenik SNS Goran Nikolić smatra da će haotično stanje u centru Vranja ostati tako kako je i u narednom periodu.

– Od ukupno oko 100 miliona dinara, koliko je izdvojeno za rekonstrukciju saobraćajnica, do sada je utrošeno svega 19 miliona, što jasno pokazuje koliko se radilo.

To znači da je od ukupno 40 ulica koje su planirane komunalnim programom za rekonstrukciju, odrađeno devet ulica. Odrađene su Dušana Jerkovića, Dubrovačka, Barelićka, Đure Daničića, Ilije Birčanina, Zelengorska, Vojvođanska i Jastrebačka, a od neodrađenih bih pomenuo glavnu ulicu, Partizansku, Arsenija Čarnojevića, Nikole Tesle, Topličku i još mnogo njih – kaže Nikolić.

On je naveo i da su ulice u prigradskim mestima u katastrofalnom stanju. Kao primer infrastrukturnog haosa, pomenuo je selo Ćukovac.

– Putevi do Ćukovca su u katastrofalnom stanju.

Mi svakodnevno iz tog sela dobijamo bar na desetinu žalbi meštana Ćukovca i okolnih sela zbog stanja prilaznih puteva.

Želim da podsetim i na ostale obećane, a ne ispunjene veće kapitalne investicije u gradu.

Na jednom sastanku je gradonačelnik obećao da će čitav komunalni program biti završen, uključujući i trg u ulici Kneza Miloša i zelenu pijacu u naselju Ogledna stanica. To nije ni početo, a kamoli da bude i završeno kako je i obećano – kaže Nikolić.

On na kraju dodaje da je opšti zaključak naprednjaka, ali i više od 90 odsto građana Vranja, da lokalna vlast koju čine SPS i DS u ovoj godini ništa nije uradila po pitanju sprovođenja komunalnog programa.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: