Naprednjaci preuzeli Stacionar, direktor podneo ostavku

Lokalne vesti - Utorak 17.11.2015 - 09:48

Direktor Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji doktor Zoran Milosavljević podneo je neopozivu ostavku, jer je tu ustanovu preuzela SNS.

Milosavljević podneo ostavku Foto Odbor za ljudska prava Milosavljević podneo ostavku Foto Odbor za ljudska prava

Rešenjem ministarstva zdravlja početkom septembra promenjen je Upravni odbor Stacionara, kako Specijalnu bolnicu kolokvijalno zovu, i u njega su inkorporirana četiri člana SNS-a, koji sada imaju odlučujuću ulogu, budući da Odbor ima ukupno sedam članova.  

Doktor Milosavljević je zbog službenih obaveza ostao nedostupan za komentar o svom potezu.

Po rečima Slobodana Spasića, pomoćnika direktora za pravne poslove ove zdravstvene ustanove, direktor je podneo ostavku na sednici Upravnog odbora.

- Očekuje se reagovanje ministra zdravlja, jer je direktor podneo ostavku ministru koji ga imenuje i razrešava. Dok se zvanično ne razreši, on je i dalje direktor - pojašnjava Spasić.

Kao glavni kandidat lokalnog odbora SNS pominje se doktor Svetislav Stošić, specijalista opšte medicine u Zdravstvenoj stanici u Vranjskoj Banji.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: