Naprednjaci u Vranju počeli slavlje

Lokalne vesti - Nedelja 16.03.2014 - 22:11

Slavlje ispred povereništva SNS u Vranju je počelo u nedelju oko 21 sat, nakon što su saopšteni prvi preliminarni rezultati izbora.

Ispred prostorija SNS-a u Vranju Ispred prostorija SNS-a u Vranju

Jedan od poverenika naprednjaka za Vranje Goran Nikolić kaže da su naprednjaci za sada preliminarnim rezultatima i više nego zadovoljni, a da će slavlje tokom noći najverovatnije biti organizovano ispred stranke i na ulicama grada.

– Dobili smo rezultate iz seoskih sredina i tamo smo odneli ubedljivu pobedu. Mi smo, dakle, na prvom mestu, a onda iza nas ide SPS.

Ostali nas ne zanimaju. Ono što je zanimljivo, to je što smo u oko šest seoskih sredina pobedili, a gde smo ranije izbore gubili – kaže Nikolić.
 
Kako je najavljeno u toj stranci, slavlje bi trebalo da bude organizovano uz trubače od prostorija stranke do zgrade lokalne Skupštine.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: