Nastavlja se osipanje URS-a, odlazi i Mitić

Lokalne vesti - Petak 20.06.2014 - 09:33

Odbornik URS u Vranju i dugogodišnji sindikalista Novica Mitić pregovara o prelasku u SDPS, saznaje OK Radio.

Mitić Mitić

Da je Mitić svoj  glas u skupštini ponudio Ljajićevim ljudima u Vranju  potvrdio je i šef lokalnog SDPS-a Aleksandar Stajić, koji još uvek nije načisto da li treba da prihvati ovu ponudu.

– Mitić već duži period podržava našu opciju i smatra da smo najiskreniji i najpošteniji. Mi smo ti koji trenutno usporavamo taj prelazak jer nismo sigurni da li nam je to potrebno.

To bi faktički predstavljalo kupovinu odbornika, a ne želimo baš da to tako bude. Treba nam neko ko će da nam da podršku, a da ga ne kupimo – kaže Stajić.

Da će postati deo Ljajićeve grupe odbornika potvrdio nam je i Novica Mitić.

– To je stranka koja je vezana za sindikate. URS je propala stranka koju držim već godinu dana.

U SDPS-u u Beogradu imam drugare koji su insistirali da ja pređem kod njih, jer nemaju ljude iz naroda koji imaju nešto da kažu i da urade – kaže Mitić.

O svemu ovome očigledno predsednik URS Uroš Trajković nije obavešten, jer smatra da je Novica Mitić još uvek i da će ostati član Dinkićeve partije.

Na vest o još jednom preletu  Trajković se samo nasmejao, ne želeći da daje komentar.

Inače, URS su nedavno napustila dva odbornika, Danijela Mihajlović i Miloš Stamenković, tako da sada u lokalnoj skupštini ta opoziciona stranka ima svega osam odbornika.   

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: