NE INTERESUJE GA LOKALNA VLAST: Mi radimo svoje, i tačka!

Lokalne vesti - Petak 28.11.2014 - 09:17

Direktor bolnice u osnivanju u Vranju Slobodan Milenković ocenio je odluku lokalne samouprave da se formira komisija za izradu novog deobnog bilansa u ZC kao besmislenu.

MIlenković je direktor Bolnice koja se tek formira MIlenković je direktor Bolnice koja se tek formira

Kako je kazao, on ne priznaje novu komisiju za praćenje deobnog bilansa u Zdravstvenom centru, jer je deobni bilans davno završen i usvojen od strane Vlade Srbije.

– Proces odvajanja Doma zdravlja i osnivanja opšte bolnice u Vranju ide svojim tokom i ne može ga ništa zaustaviti.

Ja sam za petak zakazao sednicu Upravnog odbora bolnice u osnivanju, na kojoj ćemo  doneti odluku o usvajanju Statuta opšte bolnice Vranje.

Nakon toga taj Statut poslaćemo u Ministarstvo zdravlja odakle očekujemo saglasnost na to usvajanje.

Što se tiče deobnog bilansa, on je za mene usvojen davno, jer je prošao i Vladu Srbije. Sve ovo što se sada radi me ne interesuje i potpuno je za mene neprihvatljivo – kaže Milenković.

Podsetimo da je na poslednjoj sednici Skupštine grada usvojena odluka da se formira komisija za praćenje novog deobnog bilansa, što je u skupštinskoj Sali izazvalo oštru polemiku odbornika vladajućih struktura i Srpske napredne stranke.

Komisiju će činiti 15 članova, a predsednik će biti psihijatar i predsednik lokalnog Parlamenta Slobodan Stamenković.

Kako je tada saoopšteno, gradsko rukovodstvo traži izradu novog deobnog bilansa na dan 31. decembar 2013. godine, nakon čega bi se i lokalna samouprava uključila u proces izdvajanja Doma zdravlja i bolnice iz sastava Zdravstvenog centra.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: