Nema ni naznake izbora u SNS-u

Lokalne vesti - Sreda 10.06.2015 - 09:18

Ni posle skoro mesec dana od kako su unutarstranački izbori SNS završeni u većini gradova i opština u Srbiji, nema naznaka da bi Vranje uskoro moglo da dobije Gradski odbor te stranke.

Izbori završeni svuda u okrugu, osim u Vranju FOTO FB strana SNS-a Izbori završeni svuda u okrugu, osim u Vranju FOTO FB strana SNS-a

Iako su poverenici Srpske napredne stranke u Vranju još u pretposlednjoj nedelji maja očekivali održavanje sednice Izvršnog odbora stranke na kojoj bi Vranje dobilo zeleno svetlo za održavanje unutarstranačkih izbora, to se nije dogodilo.

Jedan od poverenika SNS Slaviša Bulatović kaže da je sve što je bilo do Vranja odrađeno i da je sada na redu Izvršni odbor stranke u Beogradu.

– Očekujemo da nam Izvršni odbor dodeli datum za održavanje unutarstranačkih izbora.

Imali smo zadatak da uradimo reviziju članstva i da upoznamo sve mesne odbore, što smo i završili – kaže Bulatović.

Podsetimo da su Surdulica, Vladičin Han, Bujanovac i Preševo izabrali opštinske  odbore na izborima koji su završeni 15. maja.

Po završetku stranačkih izbora na lokalu, biće kompletiran i Glavni odbor, koji broji više od 400 članova i biće popunjen sa više od 150 novih članova.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: