Nema više LISTE ČEKANJA za vrtiće

Lokalne vesti - Petak 24.06.2016 - 09:46

Predškolska ustanova Naše dete“ u Vranju izvršila je reorganizaciju prostora u svojim objektima, posle čega nema više potrebe za listom čekanja za boravak u nekom od vrtića, što je bila uobičajena praksa poslednjih godina.

Predškolska se reorganizovala FOTO OK RADIO Predškolska se reorganizovala FOTO OK RADIO

Na svom sajtu, Predškolska ustanova „Naše dete“ je obavestila roditelje koji su podneli zahtev za upis dece u celodnevni boravak a nisu primljena na konkursu, da je izvršena reorganizacija prostora i naknadna preraspodela vaspitnih grupa koja je omogućila dodatni prijem dece.

- Optimizacijom prostora, kadrova i uslova smeštaja u vrtićima, ustanova je izašla u susret potrebama velikog broja roditelja za zbrinjavanjem dece – stoji u obaveštenju ove ustanove.

Komisija za prijem je, nakon uvida u liste čekanja, formiranjem novih vaspitnih grupa, izvršila dodatni prijem dece.


Na nivou cele Predškolske ustanove, primljeno je ukupno 277 mališana.  

- Roditelji primljene dece će biti obavešteni o prijemu do kraja meseca, nakon čega će doći po potvrdu o prijemu u vrtić u kome su primljeni i ući u proceduru sklapanja ugovora za boravak - najavljuju iz Predškolske ustanove.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: