Nema zainteresovanih za mesto direktora Muzeja

Lokalne vesti - Sreda 23.01.2013 - 09:38

Direktor Muzeja u Vranju Slađan Ivanović biće razrešen te dužnosti 11. februara na sednici Skupštine grada, potvrđeno je OK radiju u vranjskom SPS-u.

Zgrada Muzeja Zgrada Muzeja

Branimir Stojančić, visoki funkcioner te stranke, kaže da su u toku pregovori sa četiri kandidata koji bi mogli da dođu na mesto Ivanovića.

Kako kaže, zainteresovanost kandidata je veoma slaba.

– Razgovaramo sa ljudima, ali su svi skeptični po pitanju direktorske funkcije u toj ustanovi. Kad bolje razmislim, posle svega što se tamo izdešavalo i ja bih dobro razmislio da li bih se prihvatio te fotelje.

Jedan od kandidata je Snežana Petrović koja je i ranije obavljala funkciju direktora Muzeja, ali ona sada nije baš zainteresovana za to radno mesto – kaže Stojančić.

Na pitanje da li će Ivanović i njegov pomoćnik Nebojša Veličković  ostati u Muzeju nakon svađa i problema u poslednje vreme između njih dvojice, Stojančić je kazao da ni jedan ni drugi neće više raditi u toj ustanovi kulture.

– Biće sankcionisani i Ivanović i Veličković, uprkos saopštenja Samostalnog sindikata u toj ustanovi koje je potpisao predsednik Goran Mitrović da će Ivanović biti direktor ustanove do isteka mandata.

Evo ja kažem i odgovaram sindikatu, ne, neće biti, i nema više razgovora oko toga – ističe Stojančić.

Kako se priča u vladajućoj političkoj partiji, pažnja gradskih čelnika sada je usmerena i na predsednika sindikata Mitrovića.

Kako kažu, ukoliko nastavi sa sličnim istupanjima u javnost, može se desiti da i on krene stopama dvojice direktora.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: