Nepojmljivo: Opet NE RADI SEMAFOR!

Lokalne vesti - Petak 22.01.2016 - 11:10

Semafor na raskrsnici Radničke ulice i Bulevara AVNOJ-a u Vranju, kod “Alfe”, opet ne radi, iako su ga nadležni “osposobili” pred Novu godinu, nakon dva meseca od njegovog obaranja od strane jednog vozača.

Da li nadležni čekaju da neko pogine, pa da poprave semafor? Foto:S.Tasić Da li nadležni čekaju da neko pogine, pa da poprave semafor? Foto:S.Tasić

Ova raskrsnica se nalazi na ulazu u Vranje iz pravca auto puta, i nefunkcionisanje semafora unosi dodatnu konfuziju u ionako prilično haotično stanje saobraćaja u gradu, istovremeno dovodeći u opasnost sve učesnike.

Goran Stojanović, zamenik direktora za tehničke poslove u Direkciji, kaže da je naručena nova oprema za semafor, i da će on uskoro biti u funkciji.

- To će biti rešeno, čim se vreme poboljša za koji dan. Već smo naručili opremu.  Semafor je popravljan, pa je ponovo oštećen i već nekoliko dana ne radi.

Na raskrsnici postoji ostala vertikalna signalizacija i svi učesnici u saobraćaju bi trebalo da se toga pridržavaju.

Tu postoje i drugi saobraćajni znaci za prvenstvo prolaza, a i vozači bi trebalo da poštuju i ostala pravila kojima se reguliše saobraćaj kada ne radi semafor
- podseća Stojanović.

On apeluje na saobraćajnu policiju da pojača prisustvo na ovoj raskrsnici makar u jutarnjem i popodnevnom špicu, ali i na sve učesnike u saobraćaju da poštuju pravila, i imaju strpljenja dok semafor ne bude popravljen.

I kako to najčešće biva u ovakvim slučajevima, jasna je sva nesposobnost "nadležnih".


Čeka se mesecima, pa se onda obeća da će sve biti za neki dan rešeno, od nedelje, pa do petka, i tako danima, nedeljama… Ili se možda čeka da neko pogine, pa da onda svi reše da nešto urade?

 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: