Nesavesne rupe i savesni građani

Lokalne vesti - Četvrtak 05.03.2015 - 13:40

Rupa duboka više od jednog metra ugrožava saobraćaj u ulici Jovana Jankovića Lunge u Vranju.

Građani sami obeležili opasno mesto Građani sami obeležili opasno mesto

Rupa nije u asfaltu, već je potkopana ulica, kao što je to bio problem sa kanalizacijom koja je potkopala glavnu saobraćajnicu.

Neko od prolaznika je rupu označio granom drveta, kako vozači ne bi naleteli na taj deo ulice.

Direktor „Vodovoda“ Krsta Janjić kaže da je od novinara OK Radija čuo za problem kod bolničkog ulaza i da će ekipe tog preduzeća propisno označiti oštećen kolovoz.

– Nije nam niko javio, ali evo ovog trenutka ću da pošaljem ekipe tamo da to označe po propisima. Ne može signalizacija da bude u vidu grane drveta – kaže Janjić.
 

Direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković ističe da je cela ta ulica u centru Vranja u katastrofalnom stanju, ali da rekonstrukcija iste neće biti odrađena u ovoj godini.

– Naručićemo projektno-tehničku dokumentaciju za rekosntrukciju ulice Jovana Jankovića Lunge, pa ćemo je sledeće godine srediti kompletno, ukoliko bude sredstava za to.

Mi smo je nedavno krpili, samo nam je donji deo ulice ostao nedovršen zbog nedostatka asfalta. I taj deo ćemo završiti tokom naredne nedelje, tačnije, čim vremenski uslovi dozvole – kaže Stojković.

On dodaje da su u donjem delu ulice ostale tri nepopunjene rupe. Kako je najavio, Direkcija planira da ovu celu ulicu presvuče asfaltom, kako se nove rupe ne bi stvarale.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: