NEVIĐENA BAHATOST POLICIJE: Parkiraj gde stigneš!

Lokalne vesti - Utorak 04.08.2015 - 12:35

Bahato parkiranje policije u Vranju svakako nije novina, ali primer kod Hotela Vranje u centru grada zaista može da zabrine.

Policija u akciji:: Pa šta ako vas blokiram? FOTO čitalac portala OK Radija Policija u akciji:: Pa šta ako vas blokiram? FOTO čitalac portala OK Radija

Kako javlja naš čitalac N.D., policija je tako parkirala ovaj svoj auto da su čak tri, ili i četiri automobila ostala blokirana, a da je on jedva uspeo da isparkira, kao čak peti u nizu.

- Bio sam u autu sa bebom, i ni sam ne znam kako sam izašao sa parkinga. Ovo je prava sramota - kaže čitalac portala OK Radija.

Policijski automobil na slici napravio je više prekršaja, ali mu bahatosti ne manjka. Najviše plaši svesnost kojom je policajac koji je upravljao vozilom izabrao mesto za parking, na opravdano ogorčenje građana.

Ako imate ovakve ili slične primere bahatosti u saobraćaju, pošajite ih, sa fotograafijama, na mejl sasa.babacko@gmail.com.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: