NEVIĐENA BAHATOST POLICIJE: Potpuni kolaps!

Lokalne vesti - Subota 11.04.2015 - 07:56

Policajci u Vranju ne prestaju sa bahaćenjem u saobraćaju, a nadležni i dalje ne raguju, ni posle godinu i po dana od početka akcije OK Radija „Pokažite bahatost vozača u Vranju“.

Dok se on viđa sa prijateljem, grad stoji! Dok se on viđa sa prijateljem, grad stoji!

Skoro svake nedelje, u okviru akcije, čitaoci portala OK Radija šalju fotografije nepropisnog parkiranja policijskih automobila, a najnovija slika iz Partizanske ulice svedoči o direktnom bahatom ponašanju pripadnika Policijske uprave u Vranju.

Naime, čitalac A.S. je uslikao policijski automobil na sred ulice i vozača tog službenog „pežoa“ kako stoji i razgovara sa prolaznikom, verovatno poznanikom.

Za to vreme, iza policijskog vozila formirala se kolona automobila, što je dodatno pravilo problem vozačima, jer je na manje od pet metara velika raskrsnica sa ulicom Ivo Lola Ribara.

Takođe, autor objašnjava, a i slika potvrđuje, da je kolona predvođena kamionom stajala i iz suprotnog smera, kako bi policajac završio razgovor sa prolaznikom.

– Čekali smo da policajac završi laf sa prijateljem poznanikom ili rođakom na sred ulice. Iza mene je bilo bar sedam automobila koja su dolazila iz Partizanske ili Ivo Lola Ribara.

U raskrsnici je nastao pravi saobraćajni kolaps. Iz susreta je i kamion na čelu kolone stajao i čekao da policajac krene.

Neviđena bahatost i bezobrazluk. Da sam ja to uradio, pisao bi mi kaznu bez pogovora – kaže A.S.

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i sliku pošaljite na mejl adresu acaokradio@gmail.com
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: