NIKOLE TESLE: Hitna akcija za ruglo

Lokalne vesti - Petak 10.07.2015 - 13:05

Ulica Nikole Tesle u strogom centru Vranja pravo je ruglo, jer priključci na novu vodovodnu mrežu još nisu završeni, pa je ulica iskopana.

Ulica Nikole Tesle, utrinaa u srcu Vranja FOTO A. Stojković Ulica Nikole Tesle, utrinaa u srcu Vranja FOTO A. Stojković

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić naložio je na poslednjem Gradskom veću da ulica pod hitno bude vraćena u prvobitno stanje.

Član GV zadužen za komunalnu infrastrukturu Perica Janković kaže za OK Radio da su problem građani koji neće da plate nove priključke, a onda se nakon završetka radova predomisle pa traže da se ulica ponovo raskopava.

– Imamo problema oko novih vodovodnih priključaka. Neki hoće da plate, neki neće i zato radovi u toj i još nekim ulicama nisu završeni.

Dešava se da se ulica asfaltira, a onda se oni koji se nisu priključili na novu mrežu iznenada sete da treba i oni to da odrade, pa se ulica ponovo raskopava.

 To smo pokušali ovoga puta da izbegnemo, ali ćemo izgleda morati da vratimo Teslinu ulicu u prvobitno stanje i posle toga nema više raskopavanja – kaže Janković.

Podsetimo da je nedavno isti problem nastao i u Drvarskoj ulici u Vranju.

Nova vodovodna mreža u tom delu grada je završena, nakon čega je ulica vraćena u prvobitno stanje.

U međuvremenu, meštani Drvarske koji nisu želeli novi priključak su se predomislili i u „Vodovodu“ zatražili da ih radnici povežu na novu mrežu, pa je ulica ponovo raskopana.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: