NIKOLIĆ: Da živimo u miru i prosperitetu

Lokalne vesti - Utorak 24.03.2015 - 09:20

Povodom 16 godina od bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije oglasio se i narodni poslanik SNS-a Dragan Nikolić.

Poslanik Nikolić, foto A. Stojković Poslanik Nikolić, foto A. Stojković

Podsećajući da je tokom bombardovanja ubijeno mnogo nedužnih građana i naneta ogromna materijalna i finansijska šteta, Nikolić nagašava da vreme prolazi , bolne rane nikad neće zaceliti, ali da je reč o prošlosti koja „tamo treba da ostane“.

- Nikada nećemo zaboraviti, nećemo oprostiti ali moramo ići napred. Želimo da budemo pametni, racionalni, mudri i dalekovidi, zbog budućnosti Srbije i naše dece.

Ne smemo dozvoliti da Srbija ikada više uđe u bilo koji sukob, rat ili razaranje. Hoćemo da se takmičimo u dovođenju investitora, otvaranju novih radnih mesta, stvaranju nove perspektive na sve četiri strane sveta  i da ostavimo našoj deci bolju Srbiju od one koju smo nasledili od roditelja - kaže se u saopštenju poslanika Nikolića.

Odajući poštu stradalima, Nikolić naglašava da „zbog onih koji su dali živote braneći svoju zemlju, ali i svih nas“ moramo, želimo i hoćemo da živimo u miru.

- Želimo da radimo bolje, zarađujemo  više, da verujemo da Srbija ima perspektivu i zaslužuje mesto u društvu evropskih naroda - kaže se u Nikolićevom saopštenju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: