Nikolić novi direktor Distribucije u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 05.11.2014 - 09:29

Goran Nikolić, jedan od dva poverenika SNS-a za Vranje od četvrtka će zvanično zauzeti mesto direktora Elektrodistribucije u Vranju.

SNS polako preuzima republičke funkcije u Vranju SNS polako preuzima republičke funkcije u Vranju

Nikolić kaže da je odluku o novom radnom mestu primio još 24.  oktobra, koja je istog dana stupila na snagu, a počeće da se primenjuje od 6. novembra.

On najavljuje da će na novom radnom mestu pokušati da reši dva najveća problema u ovom preduzeću, a to su povećanje naplate struje i smanjenje gubitaka, odnosno krađe struje.

- Na rešavanju tih problema biće potreban timski rad. Nadam se da će ta dva ključna problema u ovom ogranku “Jugoistoka” biti ako ne u potpunosti rešena, ono barem dosta smanjena – nada se Nikolić.

Nikolić je po obrazovanju diplomirani ekonomista, a na mesto direktora Eletrodistribucije zameniće dugogodišnjeg direktora Zorana Kneževića, diplomiranog mašinskog inženjera iz redova SPS-a.

Inače, Nikolić je rođen 1976. u Surdulici, u porodici prosvetnih radnika. Završio je je osnovnu školu i Gimnaziju u Vladičinom Hanu.

Odličan matematičar,  član „Arhimedes“-a. Završio je Ekonomski fakultet u Nišu a da nije pao ni jedan ispit.

Jedini zvanični poslodavac u dosadašnjoj karijeri bio mu je „Simpo“. Pre desetak godina bio predsednik OO Karićevog Pokreta snaga Srbije za Han.

Od januara 2014. godine poverenik za SNS u Vranju. Oženjen, ima ćerku i sina. Rođeni brat mu je javni tužilac. Govori engleski.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: